IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои имоти ще делят Майкъл и Катрин при развод

7 септември 2013 11 06

За своите 13 години брак актьорите имат собствени и общи къщи и апартаменти

Освен попечителството над децата си, Майкъл и Катрин ще спорят и за няколко имота при евентуален развод. Снимка: Reuters

Освен попечителството над децата си, Майкъл и Катрин ще спорят и за няколко имота при евентуален развод. Снимка: Reuters

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс обявиха, че си взимат кратка „почивка" един от друг. И докато за развод още и дума не става, по-пресметливите започнаха да изчисляват състоянието на звездите и имотите им, преди да се е стигнало до официална подялба.

Докато Дъглас релаксираше на тузарска яхта из Сардиния, Катрин бе с двете им деца в дома им в Бедфорд, Ню Йорк. Актьорите се сдобиха с имението през 2010 г. като за него платиха 5.25 млн. долара. Отчуждените съпрузи живееха под наем няколко месеца, преди да се решат да закупят имота. Той се простира на 6300 кв. м и разполага с 5 спални, 5 бани, а също така и със собствена конюшня.

На Катрин доста ѝ допада мястото, така че вероятно дамата ще иска да го задържи при евентуален развод. Майкъл пък може би ще настоява за имота им в Сентръл Парк Уест, Ню Йорк, пише сайтът celebdigs.com. Цената на жилището не се посочва, нито откога е собственост на звездите, но съдейки по факта, че се шири на целия девети етаж на старинната сграда, най-вероятно сумата е осемцифрена.

Извън Америка Майкъл и Катрин са собственици и на имот в Суонзи, Уелс, където звездите отсядат, когато посещават родината на Джоунс. Дъглас притежава и жилища в Канада, островите Търкс и Кайкос и един имот в Майорка, Испания.

Семейните имоти се допълват и с този в Лонгфорд Роуд, Бермудите. Той разполага с четири спални в основната къща и една специална постройка за гости. В него има овощна градина, тенис корт и тайна градина с хидромасажна вана. Двойката дава имота под наем за сумата от 28 000 долара месечно. Майкъл и Катрин се сдобиха с имението там през 2001 г. срещу сумата от 2.5 млн. долара.

Вижте малко от интериора на тези прекрасни постройки в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари