IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости в новата къща на Хайди Клум

15 март 2014 13 15

Супермоделът започва живота си начисто в имение за 9,8 милиона

Снимка: campinsco.com

Снимка: campinsco.com

Преди две години Хайди Клум се разведе с бащата на четирите си деца – Сийл, а в края на миналата година се раздели и с гаджето си-бодигард Мартин Кристен. Очевидно 40-годишната красавица е готова за ново начало в личния си живот (според мълвата върти романс с бившето гадже на Деми Мур – 27-годишният Вито Шнабел) и може би затова ще ѝ помогне новия ѝ адрес.

В началото на годината Хайди си купи разкошно имение в Бел Еър, Лос Анджелис за сумата от 9.8 милиона щатски долара.

Новият луксозен имот на красавицата и телевизионна водеща е по-малък от онзи в квартал Бернтууд, който тя споделяше с чернокожия певец по време на 7-годишния им брак (те продадоха общото си имение в края на 2011 година за 14 милиона долара), но пък е доста добре озеленен, има голям плувен басейн с изглед към Холивуд Хилс и ретро интериор, който вероятно Хайди ще промени по свой вкус.

Триетажната къща има осем спални, фитнес, винарска изба, дневна с трапезария, добре поддържана градина и къща за гости. Предишен собственик на дома е бил телевизионният сценарист Ед Уайнбъргър, който работеше за „Шоуто на Бил Козби" .

Вижте снимките от новата къща на Клум в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари