IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс си купи ергенско жилище в Бевърли хилс

21 март 2014 11 31

Певецът от групата One Direction брои 4 млн. долара за ефектния си дом

Снимка: The Real Estalker

Снимка: The Real Estalker

Само преди шест месеца красавецът от британската група One Direction – Хари Стайлс, си купи шикозен апартамент в Лондон за 5 милиона долара, а сега се е разделил с още 4 милиона от състоянието си, за да се сдобие с ефектна къща в Бевърли хилс.

20-годишният Хари, който имаше връзки с жени като Тейлър Суифт, Кара Делевин и Кендъл Дженър се е сдобил с имот в престижния квартал на Лос Анджелис – Бевърли хилс.

Къщата на синеокия сърцеразбивач е с площ от 300 квадратни метра, има 5 спални, плувен басейн и много зелени площи, перфектни за плажни, бикини партита.

Иначе имението е построено в далечната 1967 г., но впоследствие е реновирано от колумбийския архитект Алехандро Ортис. Интериорът е облицован със светли дървени дъски и има обилно количество прозорци, които създават една по-отворена и ефирна атмосфера.

Към имението има и къща за гости, която е свързана с основния дом чрез дървен мост, който пък може да играе ролята на пешеходна пътека, идеална за романтични нощни разходки. Изобщо очаква се Хари да се забавлява доста добре в този модерен дом, който със сигурност ще впечатли всичките му гаджета, както и приятелите му.

Сред някои от известните съседи на певеца ще са Деми Мур и Джон Войт. Освен това новият дом на Хари е само на няколко километра от къщата в Калабасас на красавицата Кендъл Дженър, която се счита за неговото последно известно гадже.

За последен път двойката беше забелязана заедно в Ню Йорк в края на февруари, но се счита, че двамата не са скъсали окончателно, а просто нямат време да се виждат по-често. Вероятно покрай новия си адрес, Хари ще може да прекарва повече време с малката сестра на Ким Кардашян.

Вижте американската къща на британеца Хари Стайлс в галерията ни!

Снимка: The Real Estalker

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Дайрекшън ( преди 10 години )
Хари не е синеок и може да прави каквото си иска с парите си и тъка >:(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )