IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перголи – красивата защита от слънце

11 април 2014 08 30

С наближаването на летния сезон е време да помислите за някое интересно декориране на дома си

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

Много къщи имат дворове и градини, които остават под жаркото слънце. Някои хора използват сянката на дървета, но не всеки дом е достатъчно голям, за да разполага с такива. Перголите са чудесен начин човек да се доближи до естествената релаксираща атмосфера и едновременно с това да разкраси своята градина с нещо стилно и комфортно.

Перголите се съчетават чудесно с красиви растения и други градински елементи, но също така могат да се изградят напълно самостоятелно. Подобен тип съоръжение носи романтика и естетика в дворното място, особено ако е преплетено с цъфтящи цветя.

Перголата образува страхотно място, подходящо за почивка и релаксация на открито. Самата тя представлява вид шатра, която осигурява сянка и обособява отделен кът в градината. Перголите могат да бъдат с различни форми и изградени от различни материали. Най-популярни са дървените шатри.

Влезте в нашата галерия и разгледайте интересните и красиви предложения, с които може да освежите своя двор.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
за пръв път виждам подобно нещо!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар