IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеалният апартамент за модерното градско момиче

7 май 2014 10 01

С изглед към Ню Йорк отвисоко

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Какво му трябва на едно модерно градско момиче? Разбира се, апартамент, който да бъде също толкова модерен и който да има перфектна локация в идеалната градска част. В случая става въпрос за страхотно жилище в Ню Йорк, разположено в луксозната жилищна сграда Milan.

Дизайнерската сграда разполага със собствена 24-часова охрана, портиер, градина, фитнес и гараж. На върха на Milan се позиционира пентхаус Б, предлагащ зашеметяваща гледка към силуета на града и Ийст Ривър.

Заемащ малко повече от 230 квадратни метра, модерният апартамент има три спални, три бани с тоалетни, както и просторна дневна, съчетана с кухненски бокс. Стените са заменени от стъкло. С тяхна помощ жилището е приветливо, заради светлината и примамливо, заради страхотната гледка.

Апартаментът се намира на 32-рия етаж, което създава чувството, че човек сякаш е в облаците. Той е бил снимачна площадка за продукции като „Вълкът от Уолстрийт“, „Клюкарката“, „Добрата съпруга“ и други.

Влезте в нашата галерия и разгледайте апартамента на модерното градско момиче, който всъщност може да побере цяло семейство!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )