IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мивки, достойни за императори

16 май 2014 06 35

Не пренебрегвайте мивката по време на ремонта, тя има важна функция и то не само хигиенна

Снимка:home-designing.com

Снимка:home-designing.com

По време на ремонт сред най-пренебрегваните неща са мивките. Хората гледат на тях практично и не влагат много креативност, макар че те са част от цялостния интериор на някои помещения. В Далечния изток на течащата вода се отдава голямо значение.

Тя измива лошата енергия, пречиства, носи успокоение и баланс. Затова и в тези духовни фън шуй страни мивките са нещо важно и прецизно поставяно в домовете.

Най-новите тенденции показват смел и изчистен дизайн, в който преобладават овалните форми. Мивките са във формата на вълни, течаща прозрачна вода и дори хлъзгави улеи. Предпочитаната материя е стъкло и керамика, но за голяма изненада и дървото намира своето приложение, под формата на красиви фрески и изящни форми.

По-смелите мъже и жени са готови да вкарат растения и цветни ЛЕД светлини в баните си, но идеята е това кътче на дома да вдъхва релакс и да предразполага към него. Така че ако искате цвят, гледайте да не превърнете банята си в дискотека.

Някои много интересни дизайни на мивки можете да откриете в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )