IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Минималистичен апартамент с поръчков дизайн

19 май 2014 13 50

Основните цветове в него са черното и бялото

Снимка: Pedro Brito

Снимка: Pedro Brito

Всеки стил в интериора има своите любители и последователи. Дори в днешно време някои богати хора избират да обзаведат дома си в ретро аристократичен стил. Други пък залагат на рустик стила, който придава страхотен уют на всяко жилище. Феновете на минимализма също не са малко.

Все по-често хората избират да обзаведат дома си във възможно най-модерния стил с изчистени линии и без прекалено много детайли и натруфеност. Архитектът Педро Брито е проектирал именно такъв апартамент – модерен, стилен и предимно в черно-бялата гама.

Домът е завършен през 2013 година и се намира в Португалия. Според архитектите „Домът е прост и се организира по вертикален йерархичен начин“. Дневната и кухнята се намират на приземния етаж, а отгоре е спалнята.

Всички детайли от интериора, включително гардероб, скринове, кухня, спалня, санитарни помещения и офис мебели, са по поръчка. Основните цветове в апартамента са бялото и черното. Откроява се и червено.

Влезте в нашата галерия и разгледайте минимализма в най-чистия му вид.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )