IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости у Бет Мидлър

26 май 2014 06 01

Разгледайте очарователния мезонет на комедийната актриса

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Комедийната актриса и певица Бет Мидлър отваря вратите на уютния си слънчев мезонет в Ню Йорк, който тя споделя със съпруга си Мартин фон Хаселбърг и дъщеря им Софи. Тя го прави специално за архитектурното списание Architectural Digest.

Очарователната дама, която е носителка на четири награди Грами, три награди Еми и награда Тони, живее в очарователен и много добре озеленен апартамент в Манхатън, в който се усеща истинско човешко докосване и афинитет към най-малкия детайл. „Майка ми беше брилянтна шивачка и заради нея съм луда по текстила. Баща ми пък беше бояджия. Израснала съм сред хора, които работеха с ръцете си, за да изкарват прехраната си, така че ценя занаятите“, споделя Бет.

Нейният съпруг е инвеститор и колекционер на предмети на изкуството. Затова в дома им има много картини, но повечето са на млади таланти. „Ние нямаме творби от големи, известни художници“, добавя Мидлър.

Тя обяснява още, че се е опитала да пресъздаде в дома си в Ню Йорк духа на провинциалната къща, разграничавайки се от урбанистичния модерен дизайн, характерен за сградите наоколо.

Мидлър е родена в Хонолулу, Хавай и затова за нея зеленината в дома ѝ е била от изключителна важност, отделяйки и много старание. Самата тя е активист за съживяването и освежаването на парковете и обществените градини в Голямата ябълка.

Вижте дома на Бет Мидлър в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )