IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детски стаи за принцове и принцеси

1 юли 2014 14 01

Впечатляващи интериорни идеи

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

Когато в семейството е на път да се появи нов член, родителите се стараят да направят всичко възможно в името на неговия комфорт. Обзавеждането и декорирането на детската стая е сред любимите занимания на бъдещите майки и бащи, които искат само най-доброто за своя наследник.

Ето защо не е учудващо, че някои хора правят детските стаи да изглеждат така, сякаш са предназначени за принцове и принцеси. Все пак там наистина ще расте техният принц или тяхната принцеса!

Едно от най-важните условия за страхотна детска стая са удобните мебели – тези, които ще карат детето ви да се чувства наистина комфортно в своето райско местенце от къщата. Обикновено комфортът е свързан с качеството, което задължително трябва да бъде на високо ниво.

Цветовете в интериора също имат голямо значение. По принцип повечето момичешки стаи са в розови нюанси, а момчешките – в синьо. Разбира се, има изключения, но всичко зависи от избора на родителите. Цветовете в дизайна са важни, тъй като те създават атмосферата на стаята.

По принцип пастелните цветове са за предпочитане. Неутралните тонове като бежово придават на помещението класически вид и са гаранция за релаксираща атмосфера. Разбира се, не бива да изключвате и класическите цветове розово и синьо.

Един класически декоративен елемент в детските стаи са балдахините. Те винаги изглеждат стилно, а и са страхотен начин детето да получи уединение. Леглото също е важна част от обзавеждането, за която трябва да помислите добре – изберете удобно легло в цветове и форми, които се допълват с цялостния дизайн.

Влезте в нашата галерия и разгледайте някои наистина впечатляващи детски стаи.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари