IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имението на Матю Макконъхи в Тексас

26 юни 2014 14 33

Актьорът загърби живота в Ел Ей и заживя в родния си град Остин

Снимка: curbed.com

Снимка: curbed.com

Матю Макконъхи и съпругата му – бразилският модел Камила Алвеш са заедно от 2007 г. и вече имат три деца заедно – двама сина – Леви и Ливингстън и една дъщеря – Вида.

В началото на 2012-та година те обърнаха гръб на суетата на Калифорния и по-точно на живота си в Малибу и се преместиха да живеят в родния щат на холивудската звезда – Тексас.

Матю купи въпросното 9-акрово имение, което се намира в близост до град Остин, за почти 5 милиона щатски долара.

Къщата е решена в испански колониален стил и разполага със седем спални, осем бани, огромна кухня, множество веранди, къща за гости, двор с фонтан и басейн, гараж за четири коли и т. н.

Имението може да се похвали още с високи тавани, детайли от дърво, мраморно стълбище, големи прозорци и изобилие от зеленина. Сградата е построена през 1997 г. и е била собственост на местен архитект.

Зашеметяващото имение се намира в района Rivercrest, в близост до езерото на града, а Матю е известен с любовта си към водните спортове.

Вижте снимки на имението на Матю в Остин в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари