IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нестандартни смесители за баня

28 октомври 2014 09 40

Модерни предложения, които определено ще ви впечатлят

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

Банята, като всяка друга част от вашето жилище, заслужава голямо внимание и разбира се, хубав дизайн. Смесителят за баня е важна част от интериора на това помещение, най-малкото, защото го използвате по много пъти на ден.

Независимо дали става въпрос за смесител, пригоден към мивката, ваната или душа – той задължително трябва да има интересен и красив дизайн. По този начин ще придадете по-голяма естетическа стойност на тази част от жилището си, както и една релаксираща атмосфера.

Ремонтът на банята не би бил завършен, ако не помислите достатъчно добре за всеки малък, но важен детайл в помещението. Акцентът върху някой интересен смесител за баня със сигурност ще ви донесе бонус точки, особено пред гостите ви.

Модерните предложения съчетават иновативен дизайн с функционалност и естетика. Много смесители за баня също са оборудвани с функция за пестене на вода и могат да се включват и изключват автоматично. Тези с инфрачервена електроника пък са абсолютният „гвоздей“ в банята.

Съвременните дизайни на смесителите за баня са различими с изчистените си линии, плавни кривини и невероятна креативност – предпоставки, заради които моментално се превръщат във важна част за банята.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте някои наистина оригинални идеи.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари