IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите за баня през 2015 година

26 януари 2015 09 44

Модерни дизайнерски идеи

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

Всяка нова година носи със себе си нови тенденции. Това важи не само за модата и красотата, но и за интериорния дизайн.

Тенденциите на 2015 година за банята предлагат нещо много важно – комбинация между стил, комфорт и функционалност. Всичко това заедно с възможност за изразена индивидуалност.

Това, което се откроява тази година при дизайна на баните е, че се залага на големите вани, просторните душове и екоприятелските ресурсоспестяващи технологии. Освен това важен детайл от интериора на банята е, че той трябва да бъде не само модерен, но и удобен.

При избора на дизайн трябва да се вземе предвид атмосферата и цялостния стил на жилището, личността на неговите обитатели, както и техните индивидуални нужди. Идеята за „простота“, която се засили през последното десетилетие, ще продължи и през настоящата година.

Естествените материали, геометричните форми и правите линии, които са типични за минимализма, ще бъдат все така актуални. Чарът на този вид интериор е, че се премахва всеки излишък и едновременно с това се залага на красотата на по-свободното пространство.

Влезте в нашата галерия и разгледайте някои чудесни предложения за това как би изглеждала банята на 2015 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари