IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кухненските тенденции през 2015 година

29 януари 2015 11 15

Модерни дизайнерски хрумвания

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

Кухнята е едно от най-важните места във всеки дом. Тя трябва да бъде удобна и с хубав интериор, за да може човек да се чувства уютно в нея и да му бъде приятно да готви.

За щастие, кухненските тенденции за 2015 година предлагат всичко, от което човек се нуждае – модерен стил и едновременно комфорт. Неутралните цветове добавят елегантни акценти в интериора, докато кухненските мебели се отличават с изчистени линии.

През последното десетилетие отворената кухня се е доказала като по-практично и функционално решение, както и като чудесно допълнение към дневната. Това е особено удобно за много хора в градските жилища, където жилищното пространство е ограничено и всичко трябва да бъде оптимизирано.

Много от кухненските дизайнери избират неутралния цвят, защото белият цвят не само изглежда елегантен, но също така позволява и различни цветни акценти, правещи пространството по-ярко и по-елегантно.

През 2015 година черният цвят в кухнята се завръща, а в комбинацията с бяло той създава усещане за кухня с бляскав външен вид. Само по себе си пък черното е символ на стил, ексклузивност и аристократизъм.

Стъклото, металът и пластмасата също намират място в кухненските тенденции за тази година. Естествените материали като дърво, камък, текстил и кожа също ще заемат достойна част в кухнята на 2015 година.

А сега посетете нашата галерия и разгледайте кои са актуалните кухненски тенденции.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари