IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеф Бриджис продава имението си в Монтесито за 29,5 милиона долара

14 юли 2015 14 07

Имотът на актьора е като излязъл от приказките

Снимка: linkza.ne

Снимка: linkza.ne

Джеф Бриджис („Големият Лебовски“, „Кралят на рибарите) е решил да се раздели с приказната си вила в Монтесито, Калифорния за сумата от 29,5 милиона щатски долара.

Домът на холивудския актьор се казва „Санта Лучия“ и има пет спални, пет бани, офис, трапезария, къща за гости, домашно кино, звукозаписно студио, басейн с водопад и др.

Имотът на Джеф и съпругата му Сюзън Гестън е разположен на 19,5 декара, а самата къща е построена през 1988 г. Към днешна дата е покрита с бръшлян по един много живописен начин, в стил ала Тоскана. Освен това, в двора на имението има лозе и орхидеи.

Не е ясно защо 65-годишният Джеф и жена му продават своята идилична, спокойна вила, която е тяхна собственост от повече от 20 години.

Според слуховете, една от вероятните причини е, че трите дъщери на двойката са пораснали и вече не им е нужно толкова голямо жилищно пространство само за тях двамата.

Вижте снимките на прекрасната вила в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари