IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В таванското помещение на Наоми Уотс и Лив Шрайбер

5 февруари 2016 09 50

Актрисата отваря вратите на жилището си в Ню Йорк

Снимка: Architectural Digest

Снимка: Architectural Digest

Наоми Уотс отваря вратите на зашеметяващия си, семеен дом в Ню Йорк, който всъщност представлява таванско помещение.

Актрисата и дългогодишният ѝ партньор Лив Шрайбер търсили няколко години перфектното жилище в Голямата ябълка, което да е на точното място и да отговаря на всички техни вкусове и изисквания.

Наоми и Лив показват апартамента в новия брой на списание Architectural Digest. Двойката позира с двете си деца Александър (8) и Самюъл (7).

Основният дом на Уотс и Шрайбер е в Лос Анджелис, Калифорния, а освен това двамата имат имение и в родината на блондинката - Австралия.


Наоми купува таванското помещение през 2012-та за 3,9 милиона щатски долара.

"В Ню Йорк никога не можеш да намериш имот, който да отговаря на мечтите ти. Едно нещо, което научих през годините за големите ремонти е, че те са трудно начинание и са трудно смилаеми за цялото семейство", разказва тя пред списанието.

Вижда се, че холивудската двойка е стояла далеч от пищната обстановка и кичозните мебели. В дизайна на дома Наоми и Лив са заложили на минималистични елементи, комбинирани с антики от 19-ти век.

Голяма част от мебелите в дневната са на марката Ralph Lauren.

Вижте снимките на красивия апартамент на Наоми Уотс в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари