IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да освежите дома си веднага и без ремонт

5 май 2016 06 20

Сменете покривки, завеси и завивки – ефектът ще е моментален

Снимка: tischdecke.de

Снимка: tischdecke.de

Ако имате нужда да освежите дома си и да създадете ново настроение в интериора си, но нямате намерение да правите ремонт или да сменяте мебелите си, можете да постигнете супер ефект само като заложите на висококачествен, модерен текстил.

Изберете нови покривки за всичките маси в жилището си, сменете завесите в дневната, купете си ново спално бельо, облечете столовете си в текстилни калъфи, украсете дивана си с декоративни възглавници и ще видите как цялата атмосфера в жилището ви се променя.

Всичко това можете да откриете в Tischdecke.de – немски бранд с онлайн магазин, който предлага висококачествен интериорен текстил, разработен от различни материали и тъкани – памук, лен, сатен, полиестер и др.

Акцентът на производителя са шикозните покривки – правоъгълни, овални и кръгли, които са третирани против задържане на петна, а също така и красивите комплекти за маса, включващи салфетки и елегантни тишлайфери.

Без значение какво ще изберете, едно нещо е сигурно: високото качество на тези покривки и домашен текстил, наистина не е за изпускане.

Снимка: tischdecke.de

Освен покривките за масите в интериора, можете да си изберете и оригинална мушама за масите в екстериора – в градината или на терасата ви. Тези мушами са много лесни за почистване, тъй като са с миеща се повърхност, а освен това имат доста оригинални десени на цветя, които ще ви вдъхнат пролетно и лятно настроение. Освен това те са с цветоустойчиви и водоотблъскващи свойства и са на достъпни цени.

Снимка: tischdecke.de

Красивият текстил бързо и лесно ще направи по-шикозен външния вид на дома ви, трансформирайки цялото му излъчване.

Така че ако искате дом, който веднага да хваща окото – действайте чрез Tischdecke.de

Част от моделите можете да видите в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари