IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зое Салдана купи имението на Кимора Лий Симънс

17 юни 2016 08 20

Актрисата от „Аватар“ се сдоби с къща за 6,7 милиона долара

Снимка: trulia.com

Снимка: trulia.com

Актрисата от „Аватар“ Зое Салдана наскоро си купи къщата в Бевърли Хилс, която доскоро беше собственост на тв и риалити звездата Кимора Лий Симънс.

Холивудската звезда е платила 8,7 милиона щатски долара за зашеметяващия дом, който се намира в затворен комплекс.

С новия си дом Зое става съседка на поп звездата Адел, която също наскоро си купи имение в този район на Ел Ей, както и на актрисата Дженифър Лорънс.

Новият двуетажен дом на Зое разполага с 6 спални, 8 бани, дизайнерска кухня, библиотека, фитнес зала, кино стая, официална дневна с трапезария, огромен дрешник и два апартамента за гости или за прислуга.

Все пак Салдана е майка на две малки момчета-близнаци и със сигурност със съпруга ѝ Марко Перего се нуждаят от бавачка на пълен работен ден.

Новият имот на звездата може да се похвали още със слънчев двор, басейн, градина с рози, тенискорт и външно барбекю с камина и кът за сядане.

Зое е родена в Доминиканската република, но е отгледана в Ню Йорк. Доскоро тя и мъжът ѝ живееха в района на Калифорния, Лос Фелиз.

Вижте снимки на дома в галерията ни!

Зое с мъжа си и единия си син; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари