IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манди Мур показа дома си в Пасадена

7 юли 2018 10 45

„Не притежавам нищо ценно“, споделя актрисата

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Манди Мур става звезда още през 1999 г., на крехката възраст от 15 години, като пуска едновременно дебютния си сингъл „Candy“ и изгрява с първата си роля на големия екран в лентата „Walk to Remember“.

През 2002 година тя си купува своята първа самостоятелна къща в Лос Анджелис, в квартала Лос Фелиз.

„Живях там 15 години и въпреки че къщата премина през няколко ремонта, никога не я почувствах изцяло моя. Купих я, когато бях на 18, а наистина тогава сама не се познавах“, казва тя днес пред списание Architectural Digest.

Къщата, която виждате на снимките в изданието, е втора за Манди и тя смята, че с нейната покупка е отворила нова глава в живота си – вече като възрастна жена.

Новият дом на Мур, който тя споделя с годеника си Тейлър Голдсмит от рок групата „Dawes“ и с кучетата Джони и Джаксън, е наистина ослепителен.

Мур и Голдсмит купуват къщата в Пасадена, Калифорния, преди една година, малко след годежа си. Тя се намира на върха на хълм и предлага гледка към планините Сан Габриел. Построена е в класически стил от 50-те години.

„Ние се влюбихме в гледките, в басейна, в двора, но най-вече в цялата енергия на мястото“, спомня си Мур.

Интериорът, който Манди създава с помощта на интериорен дизайнер, може да бъде описан като свеж, семпъл, светъл и модерен.

„Аз не се привързвам силно към материални неща. Мебелите, които избрахме са просто в съответствие с архитектурата на къщата – не притежаваме нищо кой знае колко ценно или скъпо“, казва тя.

Вижте дома на Манди Мур в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари