IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Един гений, три архитектурни перли

29 юли 2011 09 57

Аржентинският архитект Андрес Реми и неговият екип стоят зад множество великолепни проекти

Снимка: Andres Remy Architects

Снимка: Andres Remy Architects

Andres Remy Architects е компания, основана от Андрес Реми. Аржентинецът, който се стреми към развиването на все по-иновативни проекти и към създаването на уникален архитектурен език.

Език, който да бъде достъпен и да ''говори'' на всички, заинтересовани от модерния дизайн, интелигентно примесен с екологията.

Както повечето днешни успешни архитекти, Реми и неговият екип се стремят към смесване на естетика и функционалност. Те внимателно изследват всеки свой проект, като крайната им цел е качество в най-висшата му форма.

Само за шест години, студиото е завършило множество проекти, както за жилищни сгради, така и за такива с обществено предназначение. Това води и до множество награди, прилежно подредени в офиса им (предполагаме).

Например Casa Orquídea, която ви очаква няколко реда по-надолу, е наградена през 2009 година по време на Buenos Aires Architectural Biennale.

Casa Nautica пък е международно призната със статуетка от World Architecture Community (Световно общество на архитектите).

Разбира се, успехът на Реми не се дължи само на неговата собствена образованост. Помагат му различни екипи от различни сфери - за намирането на подходяща локация, за интегрирането на нови технологии и т.н.

Чудесните резултати са налице. Вижте три от най-впечатляващите им проекти. Коя къща е вашият фаворит?

Casa Orquídea

Casa del Nautica

Casa del Bajo

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари