IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От двор в басейн за две минути

24 август 2012 08 40

Уникален скрит басейн пести място в двора

Снимка: hiddenwaterpools.com

Снимка: hiddenwaterpools.com

Представяме ви нов вид, иновативен басейн с подвижен, стабилен покрив, който плавно се спуска надолу, когато искате да плувате и се изкачва отново нагоре, когато искате да използвате площта върху водата за нещо друго. Всичко това се случва в рамките на две минути.

Това определено е най-гъвкавият басейн в света. Собствениците могат да коригират дълбочината му от 2 до 180 см, а когато не го използват, да го скрият напълно.

С течение на годините, с порастването на децата ви, можете да продължавате да увеличавате дълбочината на басейна, според техния ръст. Този басейн е перфектен и за по-малките дворове, тъй като пести ценна площ. Така ще можете да ползвате площта над водата практично, дори когато не ви се плува.

Освен това басейнът е визуално много красив и би се вписал перфектно във всяка среда.
Един от най-интересните аспекти да притежаваш такъв басейн, е възможността да го персонализираш. Отгоре той може да бъде фонтан, беседка или пък нещо друго.

Вижте снимките на оригиналния басейн в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Жоро ( преди 8 години )
Имате ли информация кой в България изпълнява такива проекти?8ks2
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар