IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвременна къща в минималистичен стил

21 февруари 2014 12 00

Най-отличаващото при нея е, че има тъмен екстериор

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

По принцип тъмният цвят се асоциира с негативни настроения и чувства, но когато става дума за мода или пък дизайн – той определено е много шик! Повечето къщи и сгради са оцветени в светли нюанси, ето защо един тъмен цвят би се отличил много повече.

Къща в Колфийлд, предградие на Мелбърн, впечатлява с необичайно тъмен екстериор. Съвременното и разчупено проектиране на сградата пък внася доза свежест във визията на имота. Къщата е по идея на Bower Architecture, като желанието на собственика било кратко и ясно – ново и смело жилище с изобилие от естествена светлина и стъкло.

Структурата на австралийската къща има две почти идентични форми, които са разположени под прав ъгъл една към друга. Тъмният цвят на екстериора обаче не бива да ви заблуждава, тъй като интериорът е в контраст. Основните цветове са сиво, черно, бяло и естествените нюанси на дървото. Характерно за имота е, че има огромни панорамни прозорци, които позволяват преминаването на много естествена светлина.

Влезте в нашата галерия и разгледайте една чудесна къща в така популярния минималистичен стил.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари