IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда показва ранчото си в Ню Мексико

28 февруари 2014 10 10

Холивудската звезда живее далеч от светлините на прожекторите

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Актрисата Джейн Фонда за първи път отваря вратите на ранчото си в Ню Мексико, специално за новия брой на списание Architectural Digest.

От първите кадри се вижда, че холивудската звезда живее заобиколена от ярки индиански черги, селски антики и испански колониални артефакти.

Джейн споделя в интервюто, че най-накрая чувства, че е намерила мир и спокойствие в този дом, в който живее вече няколко години. След развода си с медийния магнат Тед Търнър през 2000 г., актрисата се мести да живее в Атланта, където се фокусира върху това да напише своите мемоари.

След като автобиографията ѝ „My Life So Far“ е публикувана през 2005 г., тя решава да се върне отново да живее близо до природата и по-точно във ферма, както по времето на брака си с Тед, тъй като вече била запалена по ездата и риболова. Тя идва на това място, близо до една живописна река, уж само на оглед, но веднага усеща, че си е у дома.

Фонда е очарована от хамбара, проектиран през далечната 1960 г. от един от най-влиятелните архитекти на Ню Мексико. В крайна сметка Джейн купува ранчото, след като изчиства дългия му списък от кредити на предишните собственици. Фермата е в рустикален стил и се намира в близост до природния резерват „Pecos National Historical Park“.

Актрисата реновира основната къща, така че да създаде уют не само за себе си, но и за своите деца и семействата им (тя има син и дъщеря и двама внуци), които редовно идват на почивка тук. Въпреки основния ремонт, къщата изглежда доста старинна, сякаш е застинала във времето от началото на миналия век. По този повод тя казва с усмивка: „Когато Робърт Редфорд ми дойде на гости каза, че къщата ми изглежда поне 100-годишна.“

Вижте снимки на ранчото в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )