IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къща „във въздуха“

2 април 2014 13 06

Тя се намира в Австралия и предлага невероятна гледка към океана

Снимка: inthralld.com

Снимка: inthralld.com

Едва ли има човек, който да не си мечтае за плажна къща, където да живее или да отсяда при всяка подходяща възможност. Гледката към океана или морето не може да се сравни с нищо друго. Ето защо имотите около плажната ивица са толкова желани и скъпи.

В Австралия са намерили нестандартно решение на проблема с разположението на къщата. Архитектите от компанията F2 Architecture са създали красива къща, която не е на плажа, но пък открива несравнима гледка именно към него. На пръв поглед изглежда сякаш имотът лети, тъй като се намира „във въздуха“.

Всъщност къщата наистина се извисява над един хълм, построена върху масивна основа. Индивидуален път води към имота, предлагащ някои от най-страхотните панорамни гледки в района.

Въпреки че къщата не е особено просторна, тя разполага с отделна спалня и широка дневна. Дизайнът е модерен, а вместо стени има стъклени прозорци от пода до тавана.

Влезте в нашата галерия и разгледайте къщата, която няма как да не бъде забелязана.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Katnip ( преди 10 години )
Отвън изглежда као милиционерска бутка :) И малка такава, да се чуди човек в галерията как се пръкнаха толкова стаи :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар