IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в имението на щастливия Фарел Уилямс

1 април 2014 09 05

Рапърът иска да се раздели със своя пентхаус в Маями

Снимка: hiconsumption.com

Снимка: hiconsumption.com

Изпълнителят на хита „Happy“ Фарел Уилямс е решил да се раздели с луксозния си пентхаус в Маями.

Първоначално (в края на 2012-та) той беше обявил цена от 16 милиона щатски долара, но сега я е намалил на 11, тъй като жилището все още няма купувач.

Мезонетът на Фарел, който е рапър, музикант, продуцент и дизайнер на дрехи, е наистина зашеметяващ. Огромният апартамент се намира в красивата и слънчева Флорида и има пет спални, голяма дневна, още по-огромна тераса с лятна кухня и плувен басейн на покрива.

Уилямс купува просторния тавански имот през 2007 г. и пълни обширното пространство с колекцията си от модерно изкуство. Мезонетът е с площ от 900 кв. м и се намира на 40-тия етаж на кулата „Бристол“ в бизнес квартала на Маями – Брикел.

Самият хип-хоп изпълнител описва модерния си дом като да живееш в „обратен аквариум“. Едно от най-големите предимства на апартамента е неговата невероятна гледка към залива на Маями – Бискейн.

В края на миналата година Фарел се ожени за дългогодишната си приятелка и може би тя не иска двамата с него да създават семейство в ергенското му жилище.

Вижте още снимки на красивия дом на Фарел в галерията ни!

Снимка: hiconsumption.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Въпросът е за колко го е купил, да направим сметката :Д Но за Фарел няколко милиона надали са от чак такова значение.Иначе апартаментът е мнохо хубав - светъл, просторен, с гледка :)Не е кичозен, натруфен или ултрамодерен...точно като за мен :Д
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
хахха, луд е Фарел... много го харесвам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар