IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модерен дворец с гледка към Бевърли Хилс

21 април 2014 07 50

Съвременният вариант на това в какво блаженство са живеели царете в миналото

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

Има къщи, които са удобни, практични и обзаведени добре. Има къщи, които впечатляват със своя стил. Има и такива, които когато човек ги види, няма как да не пожелае да живее в тях. Модерната къща „дворец“ в Бевърли хилс е една от тях.

Laurel Way е кацнала върху хълм и предоставя страхотен изглед към Лос Анджелис. Страхотният архитектурен проект е дело на компанията Whipple Russell Architects. Архитектите са вложили усилия при създаването на къщата, така че тя да изглежда сякаш плува във въздуха.

Имотът е терасиран, за да се създаде допълнителна стабилност чрез подпорни стени, които в последствие са превърнати в красиви градини на няколко нива. Почти цялата къща е обградена от вода с помощта на елегантни инфинити басейни.

Laurel Way разполага с три етажа и огромен коридор, който свързва всички части на имота. Модерният дизайн на двореца включва 6 спални, 9 бани, мазе-изба, фитнес, домашен офис, домашно кино и красиви гледки от всяка стая.

Дори гаражът, който побира 6 автомобила, е проектиран със стъклени стени, за да осигурява невероятна гледка към Града на ангелите. Основната част от къщата е разположена на първо ниво. Там се намират дневната, трапезарията, кухненският бокс, както и слънчевата палуба с инфинити басейн и красива камина.

Влезте в нашата галерия и се потопете в магията на тази невероятна къща.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )