IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозен дом изцяло в бяло

24 април 2014 06 00

Той се намира на екзотичния остров Барбадос

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Ако живеете на някой отдалечен остров с бели пясъци и топъл климат, в каква къща бихте искали да живеете? Разбира се, в такава, която е възможно най-приближена до плажа и океанския бряг!

Просторните стаи и помещения също са запазена марка за повечето къщи, построени до плажа с много стил и мисъл. Луксозният бял дом в Барбадос е дело на популярната по целия свят дизайнерка Кели Хопен.

Всъщност къщата е завършена в началото на тази година, а дизайнът ѝ черпи вдъхновение от тропическия климат и идиличните гледки около мястото, на което е построена. Домът заема площ от 650 квадратни метра и е построен и обзаведен почти изцяло в бяло.

Интериорът на имота има универсална визия – луксозен, стилен, но в никакъв случай не прекалено ангажиращ. Разбира се, в обзавеждането на дома има и отпечатък от местния барбадоски стил.

Условно домът бил разделен на няколко апартамента, заради което основното предизвикателство пред архитектите било да създадат пространства, които едновременно са практични и функционални. Луксозната резиденция се състои от четири етажа и разполага с пет спални. На всеки етаж има голяма тераса, като най-ниската води директно към плажа.

Влезте в нашата галерия и разгледайте бялата къща в Барбадос.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

fsb ( преди 9 години )
от къде мога да я купя и колко струва?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар