IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модерна стъклена вила в Майорка

28 април 2014 05 16

В нея се набляга на отвореното пространство и слънчевия уют

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Майорка е един от най-известните испански курорти. Ето защо би било истинско удоволствие, ако човек се сдобие с имот там. Модерната стъклена вила е построена наскоро и се намира в един от най-желаните жилищни райони на острова – Costa d’en Blanes.

Мястото е известно със своите великолепни плажове и чудесни голф игрища. Стъклената къща, проектирана от известни архитекти, е позиционирана именно в близост до голф игрищата, като предлага прекрасна гледка към морето.

Имотът е разположен на два етажа, като се набляга основно на отвореното пространство и слънчевия уют. Къщата разполага с огромен сутерен с гараж за няколко коли. Всички части на вилата са свързани с асансьор.

На приземния етаж се намира входно антре с вътрешен двор, в който се отглежда буйна растителност. Освен това там се помещават четири спални, две стаи и огромно помещение, обособено за гардероб.

Всяка спалня разполага с чудесна панорамна гледка към красиви градини в средиземноморски стил. На приземния етаж още се намира библиотека и перално помещение. Първият етаж е домакин на светла дневна и трапезария с бокс-кухня. Големи тераси откриват страхотни гледки към крайбрежието. В двора се намират басейн и джакузи със самопочистваща система.

Влезте в нашата галерия и разгледайте очарователната стъклена вила в Майорка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )