IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозно убежище в Африка

13 юли 2015 08 40

Стил, комфорт и пространство

Снимка: nicovdmeulen.com/David Ross и Barend Roberts

Снимка: nicovdmeulen.com/David Ross и Barend Roberts

Едно жилище може да бъде луксозно, независимо дали е двустаен апартамент или пък просторна къща.

Едва ли някой ще оспори обаче, че и тук максимата „Колкото повече, толкова по-добре“ е валидна с всичка сила. Особено, когато се отнася до броя на стаите и тяхната големина.

Неслучайно световноизвестните звезди си купуват огромни имения или се „задоволяват“ с луксозни мезонети в престижни квартали.

За цяло семейство къщата определено е по-добрият вариант. Къща, която притежава достатъчно стаи и удобства, за да се превърне в мечтания дом.

Точно както проектът на архитектурната фирма Nico van der Meulen Architects. Наскоро компанията завърши „House in Blair“ – просторно имение, намиращо се в Блеър Атол, Йоханесбург.

По-конкретно, южноафриканската луксозна къща е разположена между Претория и Йоханесбург и се гордее със своята площ от почти 750 квадратни метра.

Хубавото е, че имотът е заобиколен от тишина и спокойствие, като същевременно предлага стилен, модерен дизайн.

Големите пространства се дължат не само на внушителната квадратура, но и на интериора, който е изчистен от излишни декоративни елементи.

Влезте в галерията ни и разгледайте луксозното убежище в Южна Африка, което ще ви очарова с лукс и просторна атмосфера.

Снимка: nicovdmeulen.com/David Ross и Barend Roberts

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари