IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармен Електра още пази банския си от „Спасители на плажа“

9 март 2014 12 25

Актрисата разказва за онова време в новия брой на сп. FHM

Снимка: сп. FHM

Снимка: сп. FHM

Сексбомбата Кармен Електра е на 41 години, ала това не ѝ пречи да бъде мъжки блян и да се появява по кориците на мъжки списания.

Ексспасителката ще видим и в априлския брой на сп. FHM, като тя се превръща в най-възрастната жена, позирала за корицата на медията.

„Чувствам се много комфортно на тези години. По-малко нервна съм, мисля, че съм на много добро място от живота и това ме кара да се чувствам по-секси“, споделя красавицата в броя.

Кармен е на мнение, че красотата се усеща първо отвътре. „Мисля, че всичко се корени в това да прегърнеш себе си“, разкри звездата и добави:

„Обожавам да правя фотосесии, защото така се потапям в една фантазия. Харесва ми да сменям различни тоалети. Неща, които обикновено не нося“.

Електра разкри, че все още пази емблематичния костюм на спасителка от сериала „Спасители на плажа“, където си партнира с Памела Андерсън и Ясмин Блийт. Точно тази бе ролята, която я превърна в мегазвезда.

„Цялото ми изживяване в „Спасители на плажа“ беше лудо, защото продукцията беше истински феномен по онова време. Беше вълнуващо и научих много неща от шоуто“, добави Електра.

Класацията на FHM 100 най-секси жени на света празнува 20 години и макар Кармен да не я оглавява в момента, тя не се сърди. „Очевидно би било страхотно да спечеля, но в медията е имало толкова невероятни и секси момичета през годините“, обясни актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари