IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адриана Лима – гореща, но нежна съблазнителка

27 април 2014 14 30

Бразилката прави втората си корица за испанския Vogue

Адриана Лима – гореща, но нежна съблазнителка

Бразилската прелест Адриана Лима показва зашеметяващата си визия в новия брой на списание Vogue, Испания (май/2014). Ангелът на Victoria's Secret позира по секси бански костюми и спортни, разголени тоалети на топ марки като Prabal Gurung, Miu Miu, Balmain, Agent Provocateur и Herve Leger.

Горещата, зеленоока брюнетка позира на плажа пред обектива на фотографа Мигел Ревериего и показва, че е в топ форма за летния сезон.

Топмоделът пуска в действие своя най-съблазнителен поглед и своите най-предизвикателни движения, доказвайки че се чувства перфектно в кожата си. Екзотичната и провокативна Адриана е известна с това, че поддържа формата си с ежедневни тренировки по кикбокс и в тази сесия отново се вижда, че Лима е пристрастена към спорта.

На основния кадър за корицата тя позира зад красив цикламен лилиум и показва, че е нежна като цвете. На вътрешните кадри обаче, Адриана е повече от гореща съблазнителка.

Снимка: Vogue

Вижте снимките на Адриана в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )