IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имате ли страх от обвързване?

22 юни 2014 11 15

Ако следните знаци определят поведението ви, то вероятно фобията ви е сериозна

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Важно е мъжете да разберат, че когато връзката им стане сериозна, жените очакват от тях да имат ексклузивни отношения и да започнат заедно да обмислят бъдещето си.

Ако винаги си намирате причина да давате заден и да не задълбавате в отношенията си, то вие имате фобия от обвързване.

Ето и знаците, които ще ви подскажат дали наистина се страхувате от сериозни връзки:

1. Откликвате само на сексуален контакт

Като цяло игнорирате обаждания, SMS-и и предложенията на половинката ви да отидете двамата на вечеря или почивка. Ако обаче тя ви спомене нещо сексуално, имате желание да ѝ отговаряте и да флиртувате. Подобно поведение показва на дамите, че ви вълнува единствено сексът и нищо по-сериозно и ангажиращо.

2. Не спирате да флиртувате с други жени

Ако не спирате да се заглеждате по други жени, да флиртувате с тях и то без да ви пука, че половинката ви може да ви „хване“, то определено не сте готов за обвързване.

3. Търсите дистанция

Колкото повече тя се опитва да се сближи с вас, вие усещате нужда от пространство, дори отношенията ви да са си наред. Това може би е знак, че имате страх от обвързване.

4. Присмивате се на женени двойки

При всеки удобен случай се изказвате негативно за женените двойки и особено за промяната в поведението на мъжете, след като казват „да“. Не пропускате и да вметнете, че бракът не е за вас и не се виждате като семеен мъж нито в близко, нито в далечно бъдеще.

5. Губите интерес, когато връзката ви се задълбочи

Обичате преследването, но когато уловите своята „жертва“ вече не ви е интересно. През последните няколко години сте загубили бройката на жените, с които сте излизали, защото те просто остават за кратко в живота ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Dark ( преди 9 години )
Писано е за мъже, но определено доста жени, в това число и аз може да се познаем. Признаците са напълно верни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
При тези признаци, определено да!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар