IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво НЕ трябва да правите на първите срещи с желаната жена

3 юни 2014 11 21

Има теми, които е забранено да дискутирате

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Първите срещи са пълни с уловки, затова трябва да бъдете много внимателни, когато най-накрая успеете да заведете на вечеря жената, която харесвате. Хубаво е да се интересувате от нея, но не и да нахалствате с любопитство; желателно е да я докосвате, за да усети, че я желаете, но не и да се нахвърляте върху нея веднага ... и т. н. И макар да няма конкретен правилник за това как да се държите в началото на отношенията си, има негласни „указания“, които ще ви помогнат да не пропилеете шанса си без да се усетите.

Ето и какво не трябва да правите, когато започнете да излизате с нея:

Да говорите лоши работи за своите бивши

Тя може да е започнала да ви харесва и със сигурност няма да харесва идеята за бившите ви приятелки, но това не означава, че можете свободно да ги плюете пред нея.

Да я карате да се откаже от приятелствата си с мъже

Тъкмо сте започнали да се поопознавате и вече ѝ давате тон в живота. Това, че тя общува с други мъже, не означава, че ги желае и ще ви изневери. Ако се притеснявате от нейните социални контакти, деликатно я разпитайте кой какъв е и откога се познават, но без да давате възможност на ревнивеца във вас да говори.

Да я разпитвате какви планове за бъдещето има

Този въпрос стои на дневен ред, след като вече имате солидна връзка и сте прекарали известно време заедно. Но при първите срещи си е нахлуване в личното пространство и малко плашещо да изисквате от нея да ви каже колко деца иска и какви стъпки е предприела за напредване в кариерата си.

Да я карате да планира срещата ви

Жените харесват уверени мъже и искат да излизат с някой, който вече е помислил и се е погрижил да изкарат една незабравима вечер. Ако я накарате тя да ви каже какво иска и къде да отидете, ще спечелите само черни точки.

Да искате разрешение да я целунете

Дамите харесват спонтанността и увереността. Ако ѝ поискате разрешение, за да я целунете, със сигурност ще развалите момента и ще охладите страстта на мига.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )