IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя ви мисли за гей, защото…

8 юли 2014 13 11

Понякога жените анализират нещата по свой си начин, дори те да не са така в действителност

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Случвало ли ви се е да сваляте упорито някоя дама, а тя постоянно да ви държи в „приятелската зона”? Една от причините вероятно е, че тя ви смята за хомосексуалист. Може и да се изненадате от този факт, но жените разчитат по интересен начин някои ваши думи и постъпки. Ето и 4 причини тя да ви счита за гей:

1. Не показвате достатъчно ясно интерес към нея

Каните я у вас, но след като се озовавате на дивана, не правите никакъв опит да я атакувате сексуално. Вероятно се опитвате да бъдете джентълмен и дори комплиментите ви са прекалено романтично-клиширани, докато тя ви мисли за гей. Дърпа огромното си деколте надолу, усуква крака, така че полата ѝ да се вдига с още един сантиметър нагоре, а вие – нищо. Как да не ви помисли за гей?

2. Постоянно коментирате сексуалността на другите

Излезли сте заедно навън, а дебнете като някоя клюкарка какво се случва около вас. Забележите ли някой хомосексуалист, просто не можете да се стърпите и правите коментар. Веднъж ок, но ако това се повтори няколко пъти в рамките на деня, тя определено ще ви помисли за хомо. Какво пък толкова ви вълнува любовният живот на гейовете?

3. Клюкарите повече от нея

Клюкарстването е типично женска черта. И гейовете я притежават. Ако вие си падате по обсъждането на всякакви слухове, не се изненадвайте, че тя ви гледа недоверчиво и едновременно с интерес. Вече сте нейна партия, нейната нова приятелка – гей.

4. Повече от метросексуален

Да си метросексуален мъж днес не е нещо чак толкова смущаващо. В случай, че разбирате повече за марките и козметиката от нея (и то ако не сте модел, дизайнер или собственик на фирма в модния бранш) е индикация, че вие сте хомосексуалист

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
М, да, жените се раждат епилирани, с обръснати крака, с токчета, поли и дълги коси. Нищо, че само добреди сто години и те са ходели космати. Тогава сигурно са били обратни? А когато взеха всички дрехи от мъжкия гардероб? Чорапогащникът, прашките, обувките с високи токове, доли жартиерите са били мъжки дрехи. Кой е геят сега? Изключително *** статия, написана от адски ограничено същество, без капка мозък в главата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ради ( преди 9 години )
"Защото си бръснете и епилирате краката и гърдите (типично женско занимание)" - аз не познавам жена, която си епилира гърдите.... "бръснете около "самолета"" - съвсем нормално за всеки мъж. Нали не си мислиш, че приличайки на *** изглеждаш особено мъжествен?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кемъни ( преди 9 години )
Изводът: атакувайте сексуално овреме жената на дивана, за да не ви помисли за гей. Кой каза sexual predator?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mimi ( преди 9 години )
Мислех за гей бившият ми приятел. Просто маниерите му някак да подскача и да припка, бяха изключително странни и това на моменти беше много дразнещо. Въпреки всичко проявяваше желание за женска ласка. Не е задължително да е метеросексуален и прочие, на по държанието понякога наистина мъжете могат да приличат на хомо..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
за мен пък е гейско, ако еди мъж говори прекалено много
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тя ви мисли за гей, ( преди 9 години )
Защото си бръснете и епилирате краката и гърдите (типично женско занимание), бръснете около "самолета", имате обица на ухото (женски атрибут), имате татуировки, изрусявате си косата (също женски номер)Е как няма тя да ви смята за гей при тези обстоятелства? Еми гей сте или полугей, потенциален неразкрит гей, много естествено!Вместо да лъжете гаджето си, че не сте гей, по-добре се омъжете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар