IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разконспирирате преследвачката?

12 октомври 2014 13 00

Ако имате зад гърба си такава жена, по-добре скъсайте всички връзки

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ласкателно е, когато някоя жена проявява голям интерес към вас, но какво се случва, когато тя е прекалено заинтересована? Има тънка граница между това бившата/потенциалната ви половинка да се стреми да ви опознае и да ви следи обсебено.

Ето как можете да четете знаците и да се справите с положението:

1. Следи ви в социалните мрежи

Може да сте запазили приятелството си онлайн и в това няма нищо лошо. Ако обаче тя коментира всяка ваша снимка, пост или отбелязване, по-добре ограничете „стената си“, за да не я вижда или директно я блокирайте.

Вземете си бележка и бъдете по-предпазлив в разкриването на личния си живот онлайн. Не се отбелязвайте на всеки час, защото има вероятност тя да цъфне.

2. Появява се навсякъде, където сте

По думите ѝ е уж „случайно“, но случайността е веднъж, а не всеки ден и навсякъде. Очевидно тази жена ви следи и знае графика ви всеки ден, което е обезпокояващо. Изпробвайте няколко дни да смените традиционния си план за деня и вижте дали тя отново е по петите ви.

3. Разпитва семейството и приятелите ви

Ако ваш приятел веднъж ви каже, че тя го е питала нещо за вас, може да забравите. Но ако всеки ден някой от обкръжението ви и недай си Боже родителите (братя и сестри) ви информират, че тя постоянно звъни, е време да предупредите всички да си траят и да не ѝ вдигат. Поговорете и с нея и бъдете кратък, ясен и категоричен.

4. Не я окуражавайте с думи и внимание

Обикновено „преследвачките“ са или ваши бивши, или потенциални гаджета. Ако тя е част от миналото ви, не я карайте да си мисли, че съжалявате за раздялата или че искате да опитате отново. Дръжте се учтиво, но резервирано и ограничете контакта си с нея. Ако сте планирали да имате връзка с нея, но сега сте размислили след подозрителното ѝ поведение, се дистанцирайте максимално бързо.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари