IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За какво лъжат мъжете на първа среща

7 ноември 2014 16 22

От кариерата до развода – всичко, което може да им уреди втора среща

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Първата среща е игра на впечатления. Всеки от двамата бърза да се представи в най-добрата си светлина, дори с цената на това да изкриви малко истината. Голяма част от мъжете не виждат нищо лошо да излъжат дамите си, ако това ще им гарантира нова среща.

Проучване на mobileslots.com показва, че 72 % от представителите на силния пол мамят за работата си, стараейки се да я представят като по-представителна и перспективна.

Сред лъжите им влиза и тази за бройките на бившите, тъй като искат да скрият имиджа си на женкари и да внушат дълбочина и сериозност на личността си.

Парите също са нещо, за което мъжете са готови да преувеличат. Повечето споделят нереални цифри, които заработват, за да уверят жената срещу себе си, че са надеждни и могат да задоволят нуждите ѝ. 54 % твърдят, че прогресират успешно в кариерата и че са на ръба на повишение, което в действителност не съществува.

Дамите винаги се вълнуват от хобитата на потенциалните си половинки и тук отново очите им са замазани с някоя сносна лъжа. Никой мъж няма да си признае, че хваща бирата и засяда на дивана или пък играе игрички на компютъра, а вместо това се представят като интелектуалци, които четат, пишат, спортуват или работят по апартамента/колата си. 51 % от запитаните си признават, че казват това, което смятат, че партньорката им иска да чуе.

Често господата зарязват футбола и билярда и твърдят, че обичат да се грижат за животни и да извеждат малките си племенници в парка с цел да се покажат като по-чувствителни и грижовни.

Що се касае до семейния статус, малцина ще си признаят, че някога са били женени, дори в момента да са официално разведени.

Участниците в проучването твърдят, че не са гузни заради лъжите си, тъй като според тях и дамите не казват истината на първа среща.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Pufpaf ( преди 9 години )
На живо все пак може да се усети един човек дали е искрен, има си доста фактори и похвати от които може да се усети дали човека е искрен. Трябва да сте малко като психолог, да знаете какво да говорите и да наблюдавате внимателно мимиките и жестовете на човека.Повярвайте много са малко тези които владеят изкуството на лъжата и да има покер фейс и да не може да ги разчетеш. За съжаление обаче в интернет, където хората все по често се срещат и опознават, там много лесно човек може да заблуди другия и много често има и големи разочарования след това.Ако хората са искрени, тогава дори виртуалното общуване и опознаване може да има голямо предимство, тъй като хората по лесно споделят неща, които на живо би им било трудно да споделят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар