IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 необичайни неща, които я възбуждат

29 декември 2014 15 07

Ако искате да я заведете по-бързо в леглото, приложете някой от следните трикове

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Някои жени са готови да правят секс на първа среща, други имат „златни правила“ и ще ви накарат да чакате дълго.

В това няма нищо лошо, но все пак, ако искате да ускорите процеса към интимната игра, може да си помогнете със следните трикове:

1. Влакчета на ужасите

Изследване на университета в Тексас разкри, че хората, които слизат от влакче на ужасите, намират срещуположния пол за по-атрактивен. Налични са и знаци за възбудата като учестено дишане, повишен пулс, по-висока телесна температура. Всичко това е свързано с повишеното количество адреналин след интензивното преживяване, което действа и на либидото. Шансът да свалите една жена след като е минала през увеселителен парк е много голям.

2. Ризата ви

Не обичате червеното? Дори да е така, имайте предвид, че жените си падат по него моментално. Както те самите хващат окото, облечени в този цвят, така и вие ще засилите интереса на дамите към себе си, ако заложите на него. Психолозите обясняват привлекателността му заради подсъзнателната асоциация с мощта и силата.

3. Танцувалните ви умения

Скорошно изследване на Biology Letters показва, че представителките на нежния пол възприемат енергичността и по-интензивното поклащане на дансинга като символ на сила, жизненост и здраве. Освен това те вярват, че умелите танцьори са умели и в леглото, което допълнително ги стимулира да се навъртат около тях.

4. Липсата на дезодорант

Зарежете дезодоранта. Според изследване на университета Бъркли, тя ще се лепне като магнит за вас заради естествения ви аромат. Учени твърдят, че мъжките феромони, излизащи от подмишниците увеличават нивото на кортизол (хормонът на възбудата и мозъчната активност) у жените.

5. Червено вино

Ако тя се спре на червено вино на първата ви среща, то вечерта може да се развие много добре за вас. Изследване на университета във Флоренция разкрива, че жените, които пият 1-2 чаши вино на ден, имат повишени нива на сексуална възбуда в сравнение с тези, които не пият.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

( преди 9 години )
Не бих облякал червено даже и за жена.За феромоните е вярно и за това намерете повод да се погрижите за нея като я наметнете с якето си.Това е тест дали нещата ще потръгнат или си губите времето.Не бива да воните на разгонен пръч а дрехата ви само да излъчва вашето присъствие.По време на танц от това как я водите и тя ви следва а после постепенно намалявате дистанцията до пълен контакт може да се познае дали сте желан за нея обект.Не пропускайте да ковете желязото докато е горещо и не го охлаждайте с празни приказки .Не бива да забравяте ,че може само да сте спечелили битката но не войната и бъдете внимателен с действията .Ако все пак обекта има някакви задръжки не стигайте до крайност и особено до грубости .Внимателно проверете до къде можете на стигнете .Най важното е да си запазите добри позиции за следващата среща в по-подходяща обстановка.Не е изключено тогава да се изненадате от нейната готовност .Не се опитвайте да разбирате логически жените а да ги усещате и да действате според обстановката.Не бива да забравяте ,че жените също играят своите игри и да се опиянявате от успеха си а още повече да я превъзнасяте .Жените харесват стабилните мъже и за това не разигравайте инфантилни игрички на маминото детенце.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
xax ( преди 9 години )
Казанова ( преди 9 години )
6. Златно правило : Не се влияйте от краката на дамата - те остават встрани!7. Платинено правило: Дебел портфейл .........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
toi ( преди 9 години )