IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжката фантазия Суки Уотърхаус

18 март 2015 15 01

Моделът показва сексапил от страниците на списание GQ

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Брадли Купър определено е късметлия! И макар че тази година актьорът не успя да се добере до „Оскара“ за ролята си във филма „Американски снайперист“, вкъщи определено има кой да го утешава и то по най-добрия начин.

Неговата любима Суки Уотърхаус е само на 23 години, едно от най-актуалните имена в света на модата в момента и британка с доста секси излъчване! Това личи и от последната фотосесия на блондинката, която тя засне за априлския брой на мъжкото списание GQ.

В нея няма да видите британския модел прекалено разголена, нито пък с тежък грим – по-скоро се залага на естественото излъчване и загатнатия сексапил. Заедно с атрактивните снимки, в новия брой на популярното издание има и интервю със Суки Уотърхаус. Ето и няколко акцента от него:

За това, че е спортна натура: „Аз съм доста силно момиче. Учих карате, докато растях – имам кафяв колан, а със сестра ми често се биехме“.

За времето в училище: „Не бях горещо момиче, нито пък бях популярна. Всъщност имах труден период в училище. Най-вече защото имаше някои момичета, които не бяха много мили“.

За първоначалния ѝ досег с модата: „Първоначално не се интересувах от модата. След това, когато бях непокорна тийнейджърка обаче, видях в модата възможност да се измъкна от училище и от родителите си. Така че си помислих: „Добре, може би ще бъда модел“.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте сексапилната Суки Уотърхаус за списание GQ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари