IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Единственото качество, което прави мъжа по-желан от жените!

14 май 2015 14 27

Зарежете арогантността

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Не взимайте пример от Кание Уест – арогантността няма да ви доведе доникъде!

Ново изследване на колежа „Хоуп“ показва, че в любовта скромността е далеч по-ценена. Учени са създали онлайн профили на мъже, които са варирали между по-свити и скромни до откровено арогантни. След това те са накарали жени да оценяват кой от мъжете им се струва по-секси и атрактивен.

„Жените определят скромността като знак, че мъжът ще се отнася добре с тях. И са прави! Тези мъже поставят нуждите на партньорката си пред своите собствени“, твърди Дарил Тонгерен, автор на изследването.

Добрата новина е, че скромността не е вродена, а може да се придобие.

Първо си признайте, че имате недостатъци. Направете бърз преглед на силните и слабите си страни. Мислете два пъти преди всяка своя дума и постъпка, като внимавате дали слагате себе си и егото си на преден план или това на другия. Не се налагайте на всяка цена, научете се да изслушвате и не се хвалете.

Важно е да имате реална самооценка за себе си и да се отървете от комплексите, които ви карат да се себеизтъквате при всеки удобен случай.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

555 ( преди 8 години )
капан за наивници...това ще работи, докато на кифлата не и потекат лигите по някой Алфамейл
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
питай патило! ( преди 8 години )
Поредна порция лъжи! Жените са *** и подсъзнателно търсят Алфа ***, навсякъде и на всяка цена...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар