IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои мъже си падат по големи гърди и защо

10 януари 2016 15 30

Предпочитанията им издават социален статус и характер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Женският бюст може да издаде различни неща за своята притежателка – възраст, фигура, здравословен статус, плодовитост. Безспорно гърдите са едно от „оръжията“ на представителките на нежния пол, с които привличат мъжкото внимание. И мъжете никога не остават безразлични към тях!

Някои си падат по големи гърди, други предпочитат да ги обхващат в шепи. Ето едно интересно изследване, което издава много за личността на представителите на силния пол, вземайки под внимание по какъв бюст си падат.

Гладните мъже харесват по-големи гърди

Подсъзнателно женските гърди са свързвани с „източник на храна“. Техните по-големи форми сигнализират, че притежателката им има по-големи мастни запаси. По тази причина, когато мъжете са гладни, те се заглеждат по дами с по-пищен бюст, се твърди в британско изследване, публикувано през 2008 г. в сп. Journal of Socio-Economics.

Сексистите също си падат по по-големи гърди

Изследване, публикувано през 2013 в сп. Archives of Sexual Behavior разкрива, че представителите на силния пол, които разглеждат жените само като обекти (сексуални), логично са привлечени от такива, които притежават по-пищни форми от кръста нагоре. В проучването са участвали над 300 мъже, на които са показвани женски тела в 3D модели и е трябвало да споделят, кои намират за по-секси. Погледът на над 70 % се е спрял на тези модели, които имат завидни гърди.

Мъжете, които си търсят сексуално „кротка“ партньорка, харесват малки гърди

Поредното психологическо изследване е насочено към това каква жена точно търсят мъжете. Тези, които предпочитат да доминират във връзката и искат до себе си кротка, подчинена и лоялна жена, се оглеждат за представителки на нежния пол с малък бюст.

По-самоуверените и плейбоите копнеят за повече плът

Мъжете с високо самочувствие, които обичат да са център на вниманието, често се заглеждат по жени с по-големи гърди, пише сп. Journal of Personality and Social Psychology. За тях жена с огромен бюст е поредната причина да се пъчат гордо пред другите и да демонстрират по-висок и завиден „социален статус“. Любовта към по-закръглените полукълба в горната част на женското тяло е типична и за плейбоите и откровените свалячи.

Финансово стабилните мъже предпочитат малки гърди

Количеството пари, което изкарва, може да диктува предпочитанието му към женските форми. Изследване в The Journal of Socio-Economics от 2008 г. твърди, че господата, които са финансово стабилни, се заглеждат по дами с по-малки гърди. Това е така, защото те се чувстват достатъчно уверени и не търсят изобилие около себе си, тъй като могат да си осигурят всичко, за разлика от тези, които пък имат финансови затруднения и подсъзнателно се опитват да балансират несигурното си положение с визуални измами.

Мъжете, които искат бебе, търсят жени с големи гърди

Господата, които са готови да продължат рода си се оглеждат за жени с големи гърди. Те ги асоциират с висока плодовитост и способност жената да роди и изхрани здрав и едър наследник, твърди изследване от 2012 г. в списание Archives of Sexual Behavior.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

бай Крум ( преди 8 години )
Не е важно колко са големи , а колко са горещи ! дядо ми Крум
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар