IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за срещи за мъже с ниско самочувствие

14 април 2016 10 10

Как да добиете увереност и да пожънете успехи в личен план

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако искате да имате успешна връзка, трябва да бъдете позитивни и уверени. Звучи лесно, но не е съвсем така. Доста мъже имат ниско самочувствие за себе си и това им пречи да създадат трайни и сериозни отношения с другия пол. На помощ им се притичва експертът по връзките Джеймс Прийс, който е готов с няколко съвета, които да подобрят комуникацията и личната им самооценка.

Заобиколете се с позитивни приятели

Няма нищо по-лошо от това постоянно да чувате критики от роднини и приятели, които ви казват, че ще си останете необвързан завинаги, защото сте твърде дебел, мързелив, пасивен и т. н. Думите им не само ще ви дразнят, но и ще се загнездят дълбоко в ума ви, докато не им повярвате напълно. Нямате нужда от такива хора, а от по-позитивни личности, които да ви мотивират да се промените и да ви заредят с ентусиазъм.

Действайте бавно

Няма нужда да прибързвате с неща, за които не сте готови. Ако се притеснявате да ходите по барове с идеята да срещнете някоя жена, започнете със сайтове за запознанства, където имате някаква анонимност. В разговорите постепенно ще натрупате увереност, а и не е нужно да се виждате с някого, с когото не желаете.

Всеки изпитва известна неувереност

Дори най-самоуверените типове могат да се изнервят и да се почувстват в „чужди води“. Не се демотивирайте, ако има дни и ситуации, в които не сте във форма и не искате да виждате и да говорите с никого. Не бъдете прекалено самокритични и опитайте да се мобилизирате и да продължите с прогреса си.

Грижете се за себе си

Самочувствието до голяма степен се гради и на визията. Ако искате да отслабнете или да натрупате повече мускули, променете начина си на хранене и тръгнете на фитнес. Промяната на гардероба също не е женска запазена марка и един шопинг с нови стилни дрехи може да повдигне неусетно егото ви. Може би е време и за нова прическа?

Преструвайте се, докато не се получи

Умът ви не може да направи разлика между измисленото и реалността. Така че, ако искате да се чувствате добре, преструвайте се, че всичко е невероятно. Насилете се да се усмихвате повече и с времето ще се почувствате по-щастливи. Може и да разиграете наум сценарий на срещата си преди да се състои, което ще ви даде увереност как да процедирате като настъпи моментът.

Не се страхувайте да си вземете почивка

Разбира се, има моменти, в които човек просто не е на вълна срещи и не желае такива. Ако сте в подобен период, просто се отдайте на уединението си и се фокусирайте върху други важни неща освен любовния ви живот и срещите. Намерете време за роднини и приятели и почерпете сили и подкрепа от тях. Едва когато се почувствате готови, започнете отново със срещите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари