IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжката баня – убиец на либидото

12 април 2016 15 00

10 неща, които могат да я отблъснат само след един поглед на банята ви

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Първите срещи между двама души са доста динамични, напрегнати и притеснителни. Може да се издъните всеки един момент и тя повече да не иска да ви види. Дори обаче да я спечелите с чар и внимание и да стигнете до вашия апартамент, опасностите да я загубите не спират.

Дамите са детайлни същества, които анализират всичко чуто и видяно. Ето защо състоянието на дома ви ще ѝ разкаже много за вас. Особено спалнята и банята... Луксозният бранд бани Hugo Oliver направи кратко проучване и установи кои са 10-те неща, които отблъскват жените и могат да убият либидото им при първия досег с мъжката баня.

1. Лоша миризма – Ароматите имат огромно влияние върху сексуалното желание. Хубаво е да сте свършили всичките си физически нужди доста преди да я поканите в дома си, защото миризмата на фекалиите ви ще съсипе цялата романтика и намеренията ви за секс. Мократа баня с аромат на мухъл пък създава впечатлението, че домът ви е стар и неподдържан, което също ще я отврати.

2. Мръсна баня – Банята е най-интимното място в дома, така че ако вашата изглежда сякаш в нея е паднала бомба, тя ще си направи изводите, че сте абсолютен мърльо и дори няма да иска да ви докосне.

3. Липса на тоалетна хартия – очевидно вие не се подготвяте за нищо. Дори когато знаете, че ще имате гости. Несъобразителността дразни силно жените.

4. Мръсни хавлии – ужас! Нима очаквате тя да си избърше ръцете в кърпите, с които бършете задните си части?

5. Липса на сапун – Слава богу, че имате топла вода, но няма да ви даде да я докоснете с тези мръсни ръце!

6. Косми в мивката – сега ѝ стана ясно какво сте правили точно преди срещата ви и не очаквайте да бъде поласкана от факта, че сте се обръснали... на различни места днес.

7. Мръсни дрехи на пода – Миризмата е достатъчна да се замисли по колко дни носите едни и същи дрехи, след като очевидно рядко се перете!?

8. Вратата не се заключва – сега се чуди дали не сте някой перверзник или ексхибиционист, който ходи гол у дома и без притеснение може да нахлуе в банята си, дори когато вътре има друг човек.

9. Стара или неизползвана четка за зъби – простете се с целувките, няма да ви доближи!

10. Кондоми на показ – Дори да искате да се похвалите, че имате интензивен сексуален живот, не е това начинът. По-добре ѝ покажете в спалнята колко сте добър в леглото.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари