IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 причини да обичате жена от зодия Близнаци

7 май 2016 13 50

Тези дами са много интересни, позитивни и винаги готови за лудории

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои казват, че представителите на зодия Близнак са двулични, непостоянни и повърхностни. Дали защото имат две или повече лица или причината е друга? Всяка зодия си има кусури, но и позитиви. И може би е по-добре да се фокусирате върху последните. Не забравяйте, че всеки човек е различен и не може изцяло да бъде определян от това каква зодия е.

И все пак Близнаците са лесно разпознаваеми, защото бързо се озовават в центъра на всяка компания. Не е лесно да имате до себе си жена Близнаци, защото всички ще ви завиждат и вероятно ще бъдете на ръба на ревността постоянно, но пък си струва. Вижте защо:

1. Жената Близнаци много добре си знае цената и не е нужно постоянно да галите нейното его. Тя е уверена и излъчва сила и сексапил без излишни усилия.

2. Тя е наясно, че останалите мъже я желаят, но е избрала вас. И макар да обича да флиртува, няма да прекрачи границата, тъй като веднъж запленена от един мъж, вижда само него.

3. С нея никога няма да ви е скучно. Жената Близнак умее да говори увлекателно, има авантюристичен дух и е готова за всякакви предизвикателства. Разбира се, вие сте част от тях.

4. Тя притежава всичко –ум, красота, увереност. Често става обект на завист заради тези свои качества, но не ѝ пука.

5. Тя харесва всичките ви особености и няма да ги използва срещу вас. Близнаците често си падат по хора, които са тяхна пълна противоположност. И вместо да се опитват да ги променят, прегръщат тези разлики.

6. Тя ще съхрани младежкия ви дух. Жената Близнак е влюбена в живота. Ето защо тя прави всичко с ентусиазъм, който е заразителен. Динамична и приключенски настроена, тя ще ви зарежда с енергия и позитивизъм във всеки един момент.

7. Винаги е позитивна. И това не е повърхностен поглед върху света и нещата, а просто Близнакът не обича депресията и негативизма и гледа да стои на другия бряг.

8. Ако ви даде любовта си, то знайте, че тя е истинска. Жените Близнак трудно казват „Обичам те“, но направят ли го, то знайте, че го мислят наистина.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари