IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи: Обичам да се наслаждавам на Зейн

15 ноември 2016 16 40

Красавицата показва своя магнетизъм в Allure

Снимка: Allure

Снимка: Allure

Магнетичният топмодел Джиджи Хадид позира в новия брой на списание Allure пред обектива на модния фотограф Патрик Демаршелие.

21-годишната красавица споделя, че обожава, когато гаджето ѝ Зейн Малик ѝ пее, свирейки на китарата си, обаче гол до кръста: „Това е супер гледка. Никога няма да се оплача от нещо подобно“, споделя блондинката.

Тя коментира и това, че много ѝ се иска да докаже на хората, че е добър човек, освен очевидното, че е красавица: „Винаги искам да покажа на хората, че съм добър човек. Много хора не осъзнават, че има значение как човек бива възприеман. Силата на тяхната преценка може да ми изпраща негативна или позитивна енергия.“

Хадид има 3 милиона последователи в Twitter, 25 милиона в Instagram и още милиони в Snapchat. Тя споделя, че смята, че славата ѝ в социалните медии се дължи на нещо специфично. Именно на това, че не следва някаква специална стратегия, която да ѝ донесе успех, а че споделя всичко съвсем естествено, както го усеща.

Вижте снимките на Джиджи за изданието в галерията ни!

Вероятно Джиджи говори за Зейн в този му вид; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари