IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви жени харесва според зодиакалния си знак (2 част)

11 декември 2016 15 15

Научете кога е роден и атакувайте смело

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Едно от нещата, с които астрологията може да помогне, е да даде малко насоки за това от какъв типаж са привлечени и двата пола, когато става въпрос за сериозна връзка. Разбира се, би било наивно да вярваме, че само зодията е достатъчна, за да има съвместимост и напасване между двама души, но пък най-малкото, знаейки каква жена иска ТОЙ в дома си, може да тествате тази теория.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните вярват в перфектната връзка, затова не спират да търсят перфектната жена. В представите им тя е красива, интелигентна, лоялна, забавна, амбициозна, решителна, нежна и т. н., списъкът е безкраен. И дори някоя дама да се доближи до представите им, за нея е истинско предизвикателство да остане за дълго в живота на Везната.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Мъжките представители на този знак искат да бъдат най-добрите и търсят най-доброто. Те са хора на крайните емоции и харесват жени, които им импонират по интелект, страст и темперамент. За да спечели вниманието му, тя трябва да бъде секси, умна, палава, страстна, атлетична и независима.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците обичат свободата и са пълни с енергия. Идеалната половинка според тях, трябва да уважава първото и да не ги обсебва и едновременно с това да може да смогне на темпото им. Спонтанните, креативните, страстните и забавните дами имат голям шанс да се наместят в живота на Стрелеца.

Козирог (22 декември – 19 януари)

На Козирога му трябва доста време, за да се влюби. И все пак не е невъзможно да спечелите сърцето му! За целта трябва да сте уверена, но не прекалено, секси, но не и да изглеждате развратно, романтична, но не и да демонстрирате чувствата си публично. Хубаво е да имате еднакви професионални интереси, хобита и мечти.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите не се вълнуват какво мислят другите за тях и търсят жена, която да споделя виждането им и да изразява себе си по всякакъв начин без задръжки.

Риби (19 март – 20 април)

Тези мъже обичат да обичат и често се влюбват. Жената, която обаче за дълго може да плени сърцето им е щедра, нежна, широко скроена, емоционална и обичаща да демонстрира любовта си по всякакъв начин. За тях е важно дамата им да има добро отношение към животните и да е грижлива.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари