IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът, когото жените наистина харесват (1 част )

4 февруари 2017 15 15

Парите и визията не са единствените неща, които привличат нежния пол!

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Науката е нещо невероятно. Тя създава роботи, лекарства, органи и други уникални открития, които повлияват не само здравето, а и външния вид. Какво може да научите от учените за съблазняването на една жена? Не е нужно да сте велик пластичен хирург, за да ѝ се харесате. Вместо това използвайте следните стратегии, които ще ви превърнат в Принц Чаровен в нейните очи:

1. Пътувайте с антураж

Проучване на университета в Сан Диего показва, че мъжете които се движат в компания са по-интересни за дамите. Това се нарича „ефект на мажоретките“ – човек изглежда по-привлекателен в група, тъй като подсъзнателно дамите оценяват средната визия на групата и дори един по-малко атрактивен мъж може да изглежда по-секси, вкаран в общата картинка.

2. Сприятелете се с бебе

Според скорошно френско изследване, жените намират по-секси мъже, които демонстрират мило отношение към малки деца и бебета. Те приемат това като знак, че мъжът е готов да бъде татко, което определено го прави доста по-привлекателен и надежден за сериозна връзка, твърдят учените.

3. Оставете настрани бръснача

Жените харесват най-много мъже, които не са се бръснали в продължение на 10 дни, твърдят австралийски учени. В очите им тези господа изглеждат по-мъжествени.

4. Инвестирайте в луксозна кола

О, да, едва ли се изненадвате, че хубавата кола ви прави по-привлекателни! Тя е признак за добър социален и финансов статус, освен това носи самоувереност на притежателя си, която дамите намират неустоима, обясняват изследователи.

5. Вземете си куче

Най-добрият приятел на мъжа в действителност! Според френско изследване, жените са три пъти по-склонни да дадат телефонния си номер на мъж, който разхожда кучето си, отколкото на такъв, който не е придружен от домашен любимец. Кучетата помагат за социализирането, освен това създават усещане, че собственикът им е мил, чувствителен, грижовен – качества, ценени от дамите.

6. Помагайте

Алтруизмът, милосърдието и състраданието също са ценени качества от представителките на нежния пол. Ето защо мъжете, които са доброволци в различни социални дейности печелят точки пред дамите, твърдят учени от университета Корнуел, позовавайки се на собствено проучване.

7. Разсмейте я

В топ 3 на най-желаните качества у мъжа, жените винаги посочват чувството за хумор. Използвайте вашето и я разсмейте. Според екип изследователи от университета в Ню Мексико, мъжете, които имат талант да разсмиват, получават два пъти повече секс от останалите.

8. Дръжте се като пещерен човек

Изследване на университета в Аляска твърди, че дамите намират доста по-секси господа, които могат да ловуват, да се катерят, да палят огън и т. н. Тези първични дейности им показват, че мъжът може да се справи с по-екстремни ситуации и това автоматично го прави по-надежден и мъжествен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

wtf ( преди 7 години )
Статията е много добро попадение. И аз съм съгласен, че много голям процент от жените, особено по младите, от това се впечатляват - небръснат *** със скъпа кола
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
АНОНИМНА ( преди 7 години )
Колин Фарел - небръснат, мръсен и запуснат, дори на 40, направо съм луда по него!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
задръстенячка ( преди 7 години )
От тези 8 точки една или две биха могли евентуално да ми направят добро впечатление, ако не е видим фалшът, но от това не следва нищо лично.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мъж с опит ( преди 7 години )
"4. Инвестирайте в луксозна кола" - Тук най-много не съм съглесен с Вас! Бих казал :"Инвестирайте в образование и четете книги" .Ще имате по-широк поглед към света. Ще имате по-хубаво и изискано чувство за хумор. Поддържайте добър външен вид и хигиена, пък било и да сте с брада! Бъдете кавалер и се усмихвайте по-често! По този начин ще привлечете по-скоро вниманието на една дама, отколкото да и демонстрирате възможностите на спортната си кола - това не е за Вас, а за хора с много полирани мозъци!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар