IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Футболен национал заби знойна италианка

11 януари 2018 10 40

Гълъбинов си хвана сестрата на бивш съотборник

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Оказа се, че родният футболен национал Андрей Гълъбинов е добър голмайстор не само на терена, но и извън него. Нападателят на Дженоа бе пред раздяла с клуба, но с няколко гола в последните мачове накара медиите на Апенините да пишат суперлативи за него.

Той отбеляза и на любовния фронт – българинът е успял да покори сърцето на една специална фенка – сестрата на бивш съотборник, пише спортният сайт Gol.bg.

29-годишният нападател има връзка със знойната италианка Наташа Чинели.

Наташа е сестра на бивш съотборник на Гълъбинов. Това е Антонио Чинели. Халфът е собственост на Киево, но през миналата пролет рита като преотстъпен на Новара. Именно там Антонио се засича с Андрей и явно тогава Гълъбинов се запознава със сестра му Наташа. В нейния профил в Instagram има снимка, на която тя е с фланелка на националния отбор на България.

Наташа не крие, че е върла фенка на Барселона и при всеки удобен случай отскача до Испания, за да се наслади на любимия си отбор.

Снимки на Наташа можете да видите тук


Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари