IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето го и телефона на бъдещето (видео)

13 ноември 2011 08 05

NOKIA представи концептуалния GEM

Снимка: NOKIA

Снимка: NOKIA

Преди няколко дена NOKIA пуснаха в мрежата анимиран рекламен мини филм, представящ концептуалния, нов модел на NOKIA, наречен GEM.

GEM е устройство от съвсем ново поколение. Екстериорът му е изцяло тъчскрийн:разположен е на предния, задния, горния, долния и на страничните панели.

Като това се превръща в мощен инструмент за управление интерфейса на телефона, особено ако този интерфейс е добре обмислен и красиво изпълнен. А, според филмчето на NOKIA, това определено е така.

Най-вълнуващи обаче са възможностите му: на практика GEM менажира всичко в ежедневието ви, а тъчскрийнът му позволява да се видоизменя по различни начини.

Например, можете да снимате някакъв обект от пейзажа и само с едно леко докосване с пръсти, да го превърнете в панел на телефона.

Можете да очертаете камера с пръст, и тя наистина започва да прави снимки. Има даже и нещо като емоционален радар, който пресъздава емоциите ви, докато говорите по телефона.

Е, последното май е вече малко вповече, но технологиите се развиват и никого не питат...

Автор - снимка

КоментариКоментари

MAXIi ( преди 12 години )
Тъчскрийн отдолу, отгоре, встрани- къде ще го държим?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sheherezada ( преди 12 години )
Мисля, че най-малкото няма да е особено практичен в ежедневието..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stray ( преди 12 години )
Добре, телефонът се казва GEM, а не GIM. Колко точно през пръсти трябва да е писана тази статия, след като не сте преписали правилно, дори името на телефона?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katinka ( преди 12 години )
Мисля, че ще е крайно неудобен....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар