IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как наистина да разкарате гаджето за 10 дни

21 юли 2014 15 01

10 сигурни начина

Кадър от филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни"; Снимка: outnow.ch

Всички сме гледали филма от 2003 г. „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, в който героинята на Кейт Хъдсън така и не успя да отблъсне готиния пич, изигран от Матю Макконъхи, въпреки че доста се постара. В реалния живот тази сюжетна линия е малко вероятно да успее.

Няма мъж, който да е в състояние да понесе жена, която се държи като психопат, задушава го, излага го пред приятелите му, общува си с майка му по телефона, още преди да я познава лично, нанася се в жилището му още на третата среща и т. н. Все пак времената са се променили доста през последните 11 години и вече има нови, по-добри и високотехнологични начини да разкарате гаджето за 10 дни. Ето ги и тях:

1. Качвайте редовно ваши общи снимки в Instagram. Ако искате да влудите новото си гадже, документирайте всяка ваша среща с телефона си и качвайте снимките в Instagram, като фотографско доказателство, че наистина излизате с този мъж. Няма начин новия ви любим да не се почувства зле от факта, че е станал звезда сред приятелките ви.

2. Променете вашия Facebook статус на „обвързана“ още след втората среща с мъжа. Някои мъже няма и да забележат този факт, но ако все пак вашият нов любим забележи, че вече сте „обвързана“ с него в онлайн пространството, той доста ще се зачуди пред кого и какви демонстрации правите и защо е важно за вас да афиширате толкова бързо отношенията ви.

3. Попитайте го какво иска да му подарите за рождения ден. Ако сега сме юли месец, а рожденият ден на вашия чисто нов приятел е през март догодина, но вие вече си правите планове какъв подарък да му купите, то определено ще го стреснете с ентусиазма си.

4. Предложете му да идете на почивка за Коледните празници. Като се има предвид, че сега сме в разгара на лятото, а тези празници са през зимата, а вие излизате с този мъж едва от 10 дни, определено плановете ви заедно за след пет месеца ще го озадачат.

5. Дебнете го... буквално. Появявайте се неочаквано в апартамента му, пред работата му и във фитнес залата, която посещава. Ако се срещнете уж неочаквано 14 пъти за 10 дни, той бързо-бързо ще скъса с вас, а може и да си издаде ограничителна заповед.

6. Дебнете го... по електронен път. Добавете го като свой приятел/последовател навсякъде из социалните мрежи – Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn още след първата ви среща. Започнете активно да коментирате неговите снимки и статуси, но го правете със сарказъм и ирония. След подобна стъпка не се учудвайте, ако той бързо „изгуби“ телефонния ви номер.

7. Говорете пред него за други мъже. Прекарайте първите ви три срещи в разговори за последното ви гадже. Освен това го информирайте детайлно за всичките осем-десет други момчета, с които сте имали връзки. Не му спестявайте нищо.

8. Постарайте се приятелите му да ви намразят от раз. Този мъж вероятно ще ви запознае с приятелската си компания в някоя от първите ви 5 срещи. Това е моментът цяла вечер да не спрете да мрънкате за всичко, за каквото се сетите. До края на вечерта всички ще са максимално изнервени.

9. Пишете за него в личния си блог. Може да му посветите любовно стихотворение след първата ви нощ заедно или пък да опишете в детайли начина, по който той е правил секс с вас. Освен това не забравяйте да му дадете и няколко онлайн препоръки в блога си, как би могъл да подобри уменията си като любовник.

10. Проверете го в Google. Тази ваша странна постъпка ще е супер цинична, студена и антиромантична. Вярно е, че така можете да разберете за този човек доста неща, но много по-разумно е да изчакате и да ги разберете лично от него. Ако искате обаче да го разкарате бързо-бързо, предложете му на четвъртата ви среща да пусне филм на компютъра ви и направете така, че да види, че сте проверявали името му в търсачките в интернет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Женомразец ( преди 9 години )
Лелеее,, какви просташки предложения, учещи жените как да са още по-големи ***. Ако някоя мадама ми направит дори и 1-2 неща от гореизоброените ще
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
А защо не с елементарното Късаме?!Колко е по лесно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )