IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотел Ойтавос - рай на спокойствието в Португалия

9 август 2014 10 40

Елегантният хотел се намира на брега на Атлантическия океан

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Луксозният хотел "Ойтавос" се намира в Португалия и по-точно в Националния парк Синтра Кашкайш.

Петзвездният хотел е в непосредствена близост до крайбрежието на Атлантическия океан. Модерният "Ойтавос" е истински рай на спокойствието, който всъщност е само на 20 минути път с кола от летището на Лисабон.

Шикозният хотел е проектиран с елегантни, прости линии в съвременен, минималистичен стил. Луксозният комплекс се вписва идеално, а не се конкурира с естествената среда, в която се намира. Мястото е чудесно, както за бизнес пътуване, така и за семейна почивка.

Хотелът разполага с перфектно обслужване, спа център, конферентни зали, заведения и т.н. Освен това той се намира в непосредствена близост до имението "Quinta Da Marinha", което е един от най-известните спортни, ваканционни курорти в Португалия с конна база, холистичен център, тенис клуб и голф игрище.


Също така всеки петък до септември, гостите на хотела могат да се насладят на спектакли с артисти от Лос Анджелис, Рио де Жанейро, Ню Йорк и Париж.

Вижте снимки на хотела в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари