IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В ергенската вила на Лиъм Хемсуърт

23 август 2014 10 00

Къщата на Лиъм в Малибу се намира в съседство с тази на брат му Крис

Снимка: variety.com

Снимка: variety.com

Австралийската кино звезда Лиъм Хесмуърт наскоро се сдоби с нов американски дом и той се намира в Малибу, Калифорния. Къщата на най-малкия от братята Хемсуърт струва около 6,8 милиона щатски долара, въпреки че е с площ от скромните 200 кв.м. Тя разполага с три спални, три бани, голяма дневна с трапезария и камина, огромна веранда и, разбира се, кокетен басейн.

Миналата година по-големият брат на Лиъм - Крис си купи къща в същия район, но само за 4,8 милиона щатски долара. Всъщност бог Тор придоби имението на своя по-възрастен колега от Австралия - Пол Хоган ("Дънди крокодила").

Колкото до 24-годишния Лиъм, той пък миналата година се раздели с годеницата си Майли Сайръс и се наложи да се изнесе от нейния дом в Лос Анджелис. Покрай последните си филми "Игрите на глада", "Непобедимите 2" и "Параноя" обаче, Лиъм натрупа доста милиони в банковата си сметка, така че явно вече е бил готов да се сдобие със свой собствен дом в престижните райони на Ел Ей. 

Доскоро красивата вила е принадлежала на певеца и композитор Матю Уайлдър. Интересното в случая е, че имотът разполага с професионално звукозаписно студио, така че ако някога Лиъм и Майли се съберат, тя ще може да работи от вкъщи.

Вижте как изглежда американският дом на австралийския актьор в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )